Advies modernisering

Voor dat we toe zijn aan het moderniseren van een liftinstallatie, zijn er heel wat stappen te nemen. Het gaat niet altijd om het goedkoopste maar wat is het beste voor nu maar ook voor de toekomst. Wij stellen voor u een stappenplan op waarna alle vragen en antwoorden door ons worden samengevoegd tot een compleet moderniseringsvoorstel.

Maatadvies

Aan de hand van dit moderniseringsvoorstel stellen wij een moderniseringsbestek op en houden we een inschrijving. De resultaten zullen vervolgens door ons worden beoordeeld waarna we een gunningadvies aan u uitbrengen. Het is tevens mogelijk om de moderniseringswerkzaamheden tijdens de uitvoering te begeleiden. Hierdoor bent u verzekerd van een correcte uitvoering waarbij uw kwaliteitseisen grondig bewaakt worden. Nadat de moderniseringswerkzaamheden zijn uitgevoerd, zullen wij deze vervolgens voor u opleveren.

Optimale samenwerking

U begrijpt dat wij geen effectief resultaat kunnen boeken zonder uw beleid en uitgangspunten, en zonder de inzet van de uitvoerende partij. Daarom streven wij altijd naar een optimale samenwerking.

Aanmelden

Login Transplan